2023-05-19T13:02:45+00:00

Trajtimi me Dermapen

Trajtimi i lëkurës me Dermapen është zgjidhja e duhur për të zhdukur shenjat e moshës, rrudhat, shenjat post akneike, hiperpigmentimin dhe të gjitha anomalet tjetra, duke ju rigjeneruar lëkurën dhe me efektin e menjëhershëm ngritjes.