Eksperienca e Trajtimit Luksoz

Të përqëndruar në orfimin shërbimeve më kualitative në vend

Për ne secila kliente është e veçant, dhe trajtohet si e tillë. Të gjitha do të marrin shërbimet më të mira, përkujdesje dhe përkushtim, duke u fokusuar në kërkesat dhe nevojat specifike të secilës kliente.

QASJA JONË
Terapi
Relaksim
Bukuri natyrale

TRETMANET TONA

2023-05-19T13:02:45+00:00

Trajtimi me Dermapen

Trajtimi i lëkurës me Dermapen është zgjidhja e duhur për të zhdukur shenjat e moshës, rrudhat, shenjat post akneike, hiperpigmentimin dhe të gjitha anomalet tjetra, duke ju rigjeneruar lëkurën dhe me efektin e menjëhershëm ngritjes.

Trajtime të fytyrës & trupit

Në AME Laser Clinic, ne përdorim teknologjinë më të fundit laserike, si dhe vajrat dhe preparatet më kualitative të brendeve botërore. Në kuadër të trajtimeve tona për trup dhe fytyrë, ne ofrojmë:

Trajtimi bëhet me anë të kapsulave të cilat ndihmojnë në heqjen e peshës së tepërt.

Heqja e qimeve bëhet me anë të Laserit, i cili nuk shkakton djegje dhe nuk ka asnjë efekt anësor.

Trajtime të fytyrës me vajëra eseciale të brendeve botërore.

REZERVO TERMININ TANI

“Nëse dëshironi të humbisni peshën e tëpërt, të largoni qimet e pa dëshiruara, pa dhimbje dhe pa efekte anësore, atëher në AME do ti gjeni të gjitha këto shërbime, edhe më shumë…”

ARIANA FEJZULLAHU, BLOGERE

“Heqja e qimeve në AME bëhët me teknologjinë e fundit laserike “Akull”, e cila nuk shkakton aspak djegje apo irritme, dhe rezultatet janë të menjëherëshme. Vizotojeni, i’a vlenë… ”

MARIGONA KTASNIQI, FASHION MODEL