Rezervo Terminin Tani

Ju mirëpresim, dhe me kënaqësi ju do të ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja që mund ti keni drejt nesh.

Mos heziotni të na kontaktoni duke na dërguar mesazh në formën e mëposhtmë, duke na shkruar në rrjetet sociale, apo na kontaktoni në numrat tanë kontaktues.Detajet e Kontaktit

+383 49 55 88 55

Rruga B, Prishtinë
Kosovë, 10 000

Orari i Punës

E Hëne – E Shtunë

10:00 – 18:00