Përkujdesje Cilësore

Kujdes dhe përkushtim të veçant i ofrohet secilës kliente, dhe synojmë ofrimin e shërbimeve më të mira dhe cilësore në vend.

Ne përdorim teknologjinë e fundit të laserit me kokë akull, i cili nuk shkakton djegje, irritime dhe assesi nuk shkakton asnjë efekt anësor.
Poashtu në AME Laser Clinic, përdoren produktet më cilësore dhe më të njohura të brendeve botërore, për tretmane të fytyrës dhe trupit tuaj.

Tretmanet që ofrohen në AME Laser Clinic janë:

Të gjitha këto trajtime bëhen nga stafi i trajnuar dhe i licensuar për përdorimin e mjeteve dhe teknologjisë që posedojmë në AME Laser Clinic.

Kënaqësia juaj, suksesi ynë!