Project Description

Trajtimi i fytyrës me Dermapen

REZERVO TANI

Dermapen

REZERVO TANI

Për një fytyrë të freskët, natyrale, pa rrudha

Trajtimi i lëkurës me Dermapen është zgjidhja e duhur për të zhdukur shenjat e moshës, rrudhat, shenjat post akneike, hiperpigmentimin dhe të gjitha anomalet tjetra, duke ju rigjeneruar lëkurën dhe me efektin e menjëhershëm ngritjes. Dhuroji vetes trajtimin e duhur!

“Fytyra juaj do të duket krejt ndryshe pas këtij trajtimi, ju sugjeroj ta provoni gjithsesi…”.

MARIGONA KRASNIQI • FASHION MODEL
0%
SATISFACTION

Merr pakëz kohë. Trajtoje vetveten. Ti e meriton.

Rezervo trajtimin tënd tani.

REZERVO TANI