Project Description

Trajtimi me Kapsulë

REZERVO TRETMANIN TANI

Trajtimi me Kapsulë

REZERVO KETE TRAJTIM

Largoni kilogramët e tepërta dhe kthejeni formën ideale të trupit tuaj

Si një nga format më të suksesëshme për të humbur peshë, trajtimi me kapsulë ju mundëson që shpejtë dhe pa efekte anësore ta largoni celulitin, shkrini dhjamin dhe ti jepni formë më të mirë gjith trupit tuaj.

Përshkrimi dhe Funksionet:

  • Terapia e nxehtësisë: vala e dritës infra të kuqe do të veprojë mbi yndyrën endermike për të rritur kombinimin e yndyrës dhe oksigjenit dhe shkarkimin e yndyrës së likuiduar jashtë trupit me djersë, 20-30 minuta përdorimi mund të konsumojë 600 kalori të energjisë, e cila është e barabartë me konsumin e rrjedhjes për 100,000 metra. Temperatura brenda paisjes mund të jetë aq e lartë deri ne 90 gradë, gjë që mund të përmirësojë qarkullimin e limfës për të shkarkuar ujin toksik dhe yndyres së tepërt brenda trupit dhe për ta dobesuar. Është vërtetuar edhe nga shkenca e mjekësisë se ka disa funksione ndihmëse ndaj artritit dhe reumatizmit.

  • Terapia me dritë me ngjyra: duke adoptuar terapi të dritës me ngjyra krejt të re, burimi i dritës i krijuar posaçërisht rrezaton dritë me ngjyra të lehta për të përmirësuar metabolizmin e qelizave te trupit. Ka funksione të ndryshme ndaj llojeve të ndryshme të lëkurave edhe per ato me problematike.

  • Temperatura te ftohta per fytyren: Për të rregulluar metabolizmin e lëkurës, për të rritur elasticitetin e lëkurës, për të parandaluarr plakjen dhe për të lehtësuar dëmtimet dhe dhimbjet lokale të muskujve.

Pra, nëse dëshironi t’ju thoni lamtumirë një herë e përgjithmonë peshës së tepërt, atëherë zgjidhjen e keni në AME Laser Clinic
Knaqësia juaj , suksesi ynë!

“Në AME Laser Clinic kamë përjetuar trajtimin më të mirë ndonjëher. Me të vërtet ju ofrojnë atë që e meritoni, e edhe më shumë…”.

NORA FEJZA • MODELE