Project Description

Trajtimi Microneedling

REZERVO TANI

Microneedling

REZERVO TANI

Pse Microneedling është trajtim profesional?

Për shkak se gjilpërat mund të shkojnë deri në 3 mm (shenja të thella të puçrrave)
Dermapen përmes gjilpërave shkakton ‘trauma’ në lëkurë duke shkaktuar stimulimin e prodhimit të kolagjenit, qarkullimin e gjakut dhe prodhimin e ‘faktorëve të rritjes!

  • Depërton deri ne 3mm thellësi

  • Largon shenjat e puçrrave të thella

  • Stimulon prodhimin e kolagjenit

  • Përmirëson qarkullimin e gjakut

Microneedeling ofron shumë benifite për lëkurën tuaj, që ju asesi nuk duhet ti shmangni pa i bërë.

“Ju duhet që gjithsesi ta aplikoni këtë tretman. Bën që lëkura juaj të duket krejtësisht më e gjallëruar…”.

ARIANA FEJZULLAHU • BLOGERE
0%
SATISFACTION

Merr pakëz kohë. Trajtoje vetveten. Ti e meriton

Rezervo trajtimin tënd tani.

REZERVO TANI