Project Description

Tretmanet Laserike

REZERVO TRETMANIN TANI

Tretmanet me Laser Akull

REZERVO TRETMANIN TANI

Për një trup plotësisht pa qime.

Ne në klinikën tonë posedojmë aparaturën me kokë të akullt, laser ky i cili bënë zhdukjen e përhershme të qimeve. Laseri është pajisje pa djegje pa dhimbje dhe pa asnjë efekt anësor, i cili vjen me tre gjatësi vale të ndryshme që mbulojnë dyfishin e sipërfaqes zvogëlon kohën e trajtimit me 40-50% më shpejtë.
Me sipërfaqe të dyfishtë dhe një sistem të dyfishtë aplikues, ju mund të synoni zona më të mëdha si krahët, këmbët nën 35 minuta!
I përshtatet të gjitha llojet e lëkurës (të thatë, me vaj, të ndjeshëm) dhe tonit të lëkurës (të lehtë, të mesëm dhe të errët).

Aplikohet në çdo stinë.

Kohëzgjatja ndërmjet seancave është 4/5 javë dhe realizohet në çdo stinë të vitit.
Ju mirëpresim te Ame Laser Clinic të bëni një konsultë me recepsionisten dhe të merrni të gjithë informacionin e duhur në lidhje me laserin.

Konsulta është FALAS.

“Me të vërtet në AME Laser Clinic, jamë bindur se cilësia është e pa krahasueshme. Të gjitha aparatuarat janë të teknologjisë së fundit, stafi shumë profesional dhe miqësor… në fund të fundit, ndjehesh sikur në shtëpi…”.

ARIANA FEJZULLAHU • BLOGERE